
Nasze Bułki Tarte
Bułki BIO bez dodatku soli
Po wyjęciu z pieca pieczywo pozostaje przez kilka godzin do wystygnięcia .
Następnie pieczywo kroimy na małe kawałki i poddajemy je naturalnemu procesowi suszenia, proces ten trwa od 4 do 6 dni. Po tym czasie mielimy je w młynku przeznaczonym do mielenia bułki tartej.

Bułki Tarte
Z Mąki Orkiszowej Razowej
Bułka tarta BiO z mąki orkiszowej razowej bez dodatku soli 300 g – 12,00 zł
Skład : Mąka orkiszowa św. Hildegardy BIO, drożdze BIO, woda.
Z Mąki Orkiszowej Jasnej
Bułka tarta BIO z mąki orkiszowej jasnej bez dodatku soli 300 g – 12,00 zł
Skład : Mąka orkiszowa jasna BIO, drożdze BIO, woda.
Z Mąki Gryczanej
Bułka tarta BIO a mąki gryczanej bez dodatku soli 300 g – 12,00 zł
Skład : Mąka gryczana BIO, drożdze Bio , woda
Z Mąki Pszennej
Bułka tarta BIO z mąki pszennej bez dodatku soli 300 g – 12,00 zł
Skład ; Mąka pszenna BIO, drożdze BIO , woda


Kontakt:
tel: 667778916 | 607815071
email: agabagietka3@gmail.com
Aga Bagietka P.W.A.R.
Agnieszka Kotowska
Więckowice, ul. Wierzbowa 6
62-070 Dopiewo (Wielkopolska)
Facebook | YouTube
Warunki Dostawy
Zamówienia przyjmujemy dzień wcześniej do godziny 09:30.
Na przykład zamawiamy w poniedziałek do 09:30 i pieczywo dostarczane jest do Państwa we wtorek w godzinach 8:00 - 15:00.
Pieczywo dostarczamy do: domu, pracy, sklepu lub miejsca przez Państwa wyznaczonego.
Wysyłamy nasze produkty na terenie całej Polski za pośrednictwem firm kurierskich oraz poczty.
Przy zamowieniach ponizej 170 zl koszt wysylki pokrywa kupujacy. Od 170 zl do 280 zl kupujacy pokrywa koszt wysylki w 50 %. Od 280 zl koszt wysylki w 100 % pokrywamy nasza firma.